Visiting / Posete Haski Centru Posted March 28, 2012 by Sale

9

Visiting Husky Center


Husky Center visits are possible every day during the week, prices are 2 Euro per person. Group visits should be pre arranged.

Visiting Husky Center with our guide include visiting our Husky dogs kennel, short lecture about our dogs and our dog breeds, about our Sleddog sport, if weather conditions allow small demonstration of dog team driving and off course refreshments.  Visits are aproximately two hours long.

 

New baby visitor

New baby visitor

Posete

Posete Haski Centru su moguće svakog dana u nedelji, pojedinačno i u organizovanim grupama. Cena pojedinačnih ulaznica je 200 din. Nedeljom su cene dvostruko skuplje.

Posete podrazumevaju obilazak Haski Centra uz vodiča, posetu kenelu haskija, predavanje o psima i Sleddog sportu, ukoliko vremenski uslovi to dozvoljavaju sledi demonstracija vožnje zaprege haskija i naravno piće osveženja nakon svega da se saberu utisci. Sve skupa jedna poseta traje do dva sata.

Grupne posete se uvek zakazuju i tom prilikom ugovara i cena.

9 Comments

 • Anamarija August 7, 2012 at 13:59

  Predivnoooo :)

  Reply

 • marinabella November 17, 2012 at 17:09

  a koliko kosta da se i pored demonstracije oproba u voznji zaprega sa haskijima?Zelja mi je to probati. pozdrav

  Reply

 • Ljuba January 31, 2013 at 00:07

  Pozdrav . Zanima da li se treba najaviti za posetu ili se samo dodje (mada sumnjam da moze da se bane tek tako) . Veliki pozdrav i podrska !

  Reply

 • Damir March 3, 2013 at 08:06

  Pozdrav, zeleo bih da uputim par dobronamernih saveta. Danas smo sa prijateljima i nasim psima zeleli da posetimo promotivni trening ali nismo uspeli da nadjemo tacnu lokaciju odrzavanja manifestacije pa smo odustali. Na sajtu ne postoji nikakva vest da se uopste odrzava. Jedino smo informaciju pronasli na sajtu drugog organizatora ali ne postiji ni tamo tacna lokacija… Takodje ne postoji nikakva mapa gde Vam se klub nalazi…

  Nadam se da cete ovo shvatiti kao dobronamerne savete a ne da vas kudim. Samo napred i podrska za klub i samu ideju koja je malo zastupljena na ovim prostorima i nadam se da se vidimo nekom prilikom :)

  Pozdrav,
  Damir

  Reply

  • Sale March 4, 2013 at 08:16

   Damire, na sajtu postoji moj mobilni telefon i postoji moj email, da ste stvarno hteli da dodjete valjda biste nas pozvali i onda dobili sve informacije, ako nas ne kontaktirate jednostavno ste uskraćeni
   Inače sajt trenutno nije u mogućnosti apdejtovanja, no to je samo privremeno
   Dobrodošli ste da nas posetite ali opet morate se najaviti

   Reply

 • tamara December 23, 2013 at 16:59

  oooo, pa ovo je fun fun fun! super ste, nadam se da se uskoro i vidimo

  Reply

Leave a Comment